Våren står for døren med sol og varme. Med godværet blir det mer tid til stell av bil. Både vasking og polering er nødvendig for å få bilen til å skinne som sola, og noen går til og med grundigere til verks.

Det er liten tvil om at vinteren er tøff mot bilen, og etter å ha kjørt noen måneder i saltsøl og snøslafs, er rengjøring en nødvendighet for at bilen din skal holde seg pen. På dette nettstedet www.AutoDeler.Co.No finner du det meste du trenger for vårrengjøring av bilen.

Etter noen timer med svamp og pusseskinn, har bilen fått den glansen den fortjener, men det er kanskje lurt å se over mer enn bare det ytre. Det blir møkkete og grisete innvendig i en bil også. Mange bileiere har skinnseter, og disse bør behandles minst en gang i året, ellers kan skinnet sprekke opp eller bli skrukkete og ekstra slitt.

Bilens bremser lider også under vinterens veivedlikehold, og bremseskiver skades av veisalt og snø. Kanskje man bør ta en tur innom et verksted for å få sjekket tilstanden på bilen, eller om man er litt nevenyttig, ta en sjekk selv. Om du trenger å kjøpe nye deler, så finner du kvalitetsdeler til gode priser hos Autodeler.

Når jobben er gjort er bilen klar for vårens utflukter, og for entusiasten er et biltreff i løpet av våren et must. Her treffer du likesinnede med kjøretøy som kanskje ikke er vanlig i den daglige trafikken. Slike biltreff er det stort sett over hele landet, og leter du litt så finner du et treff som passer for deg.

Cars and Coffee er biltreff som har en lavterskel hva gjelder både bilmerke og tilstand. Her skal man bare møtes for å prate om bil over en kaffekopp. Rundt påsketider er de fleste i gang, og tar du sjansen på en tur, kan vi nesten garantere at du også får deg noen nye venner.

Om du finner fram kartboka, eller som vi gjør i dag, plotter inn adressen på navigasjonen, så er plutselig mulighetene mange. Biltreff finner man i alle fylker og på de fleste steder. Besøk et nytt sted i sommer, og oppdag nye veier.