Hjem Bruktbil Klar for den ultimate USA-roadtrip?

Klar for den ultimate USA-roadtrip?

Hvor mange ganger har du ikke sagt til deg selv: – Tenk å kjøpt en bobil og bare kjørt rundt og opplevd USA – vel nå har du muligheten til å gjøre det med stil.

På USA sitt svar på Finn og Blocket – Craigslist –  kan du nå nemlig kjøpe kombinasjonen av stil, hippie og veterandrøm – en Mercedes 190 diesel spesialbygget til campingtur – alt for usle 2900 dollar – kupp?

Mercedesen som er bygget på karosseriet som på Mercedes-språket kalles for W110, har soveplass til fire personer og er utstyrt med komfyr, et lite kjøleskap og nesten ståhøyde bakerst i bilen.

LES OGSÅ: VW GRAND CALIFORNIA – FERIEHUS PÅ HJUL

Om vi skal dømme etter bildene har vedkommende som sto for ombyggingen gjort en relativt bra jobb – men det betyr nok likevel ikke at du bare kan sette deg bak rattet å kjøre.

I følge annonsen så kan motoren snurres, men den starter ikke. Kanskje ikke så uventet for en bil som har stått i mange år. Men 190-dieselen er kjent for å tåle det meste og trolig vil nok en skikkelig rens og gjennomgang kunne gjøre underverker.

Når du først har fått i gang denne bilen bør du nok likevel sette av litt tid til drømmeferien. Den, til tross for navnet, tolitersdieselen som bærer navnet OM621 IV, har selvsagt ingen nymotens ting som turbo eller andre nymotens greier og yter 54 hestekrefter.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV NÅ!