Hjem Nyheter Bugatti Chiron for den lekne!

Bugatti Chiron for den lekne!

Det er ekstremt få av oss som har råd til en Bugatti Chiron, men heldigvis finnes det noen som gjør noe med det. Lego® har laget en modell av Bugatti’s monster, og den ser ganske kul ut. 

Av Vegar Bjørge

Det er lenge siden Legobrikker bare var for småbarn, og med forskjellige målgrupper har Lego® lykkes å lage byggesett for de fleste. Lego® Technic™ er for de som ønsker å sitte noen timer med Legobrikkene, og det er i denne kateforien nye Bugatti Chiron kommer.

Selve modellen er i skala 1:8, altså ganske stor, og man trenger å avsette en del timer om man skal få satt i sammen de 3599 bitene. Som ferdig modell blir bilen 56 cm lang, 25 cm bred og 14 cm høy.

Modellen er svært detaljrik og slik som felger med lavprofildekk, aktiv bakvinge, detaljert cockpit med rørbare padler på rattet og en W16 motor med bevegelige stempler, gir en viss tilfredsstillelse hos barnslige gubber. Som om ikke dette er nok kommer hver modell med et eget serienummer plassert under panseret, slik at eierne kan laste ned spesielt innhold fra Lego’s nettsider.

Om modellen er fin eller ikke, skal være opp til hver enkelt å mene noe om, men den virkelig Bugatti Cheyron tar seg heldigvis bedre ut. Likevel er det imponerende hva Lego® får til, og en ny Technic™-modell står ihvertfall på ønskelisten min.