Hjem Nyheter Spesial: McLaren 720S Dubai

Spesial: McLaren 720S Dubai

Av Vegar Bjørge

Formel 1 sirkuset avsluttet sesongen i Dubai med brask og bram denne helgen, og jeg vet ikke om McLaren er helt fornøyd med sesongen sammen med Honda, men bilen som McLaren kommer til å vise på Dubai International Motor Show om noen dager, bør de være stolte over. Selvfølgelig er det igjen en utgave av 720S som MSO (McLaren Special Operation) har tunet og forfinet. Denne skal kun lages i et eksemplar, og den er noe utenom det vanlige.

Spoileren, som MSO har brukt 30 timer på for å få riktig, har gullskrift der det står «Life is measured in achivement, not in years alone». Ordene kommer fra Bruce McLaren og er skrevet på arabisk. De er designet så man skal assosieres med Dubai`s skyline. Tøft og sikkert veldig kostbart.

Felgene har også fått et kult design i gull, og temaet fortsetter i interiøret. Til og med motorens varmeskjold er laget i 24 karat gull. I tillegg til gulltema, så er bilen full av karbonfiber både innvendig og utvendig. Lakken er også en MSO-spesialitet, Zenith Black. Ellers bør også rattet få en del oppmerksomhet. Kult med gullforgylte detaljer.

En fantastisk bil og en heldig eier. Det vet vi foreløpig ikke hvem er, men er du interessert så hold øynene på internasjonale bilauksjoner. Den kommer nok for salg om en stund, men kanskje prisen ikke passer din lommebok?