Av Vegar Bjørge

Ford Mustang er en av Europas mest solgte sportsbil, og har nå fått noen kule spesialutgaver. Ford Mustang Black Shadow Edition byr på unike sorte designdetaljer i tillegg til spesielle 19 tommers aluminiumsfelger.

Black Shadow Edition kommer i fargene Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue. Denne spesialutgaven kommer med 5,0 liter V8 på 421 hk og du kan velge mellom manuell eller automatisk girkasse.

For å skille modellen fra andre Mustanger har Ford farget ponny logoen på GT-grillen sort. Over panseret og langs sidene går det sorte striper, og 5,0 liters emblemet på sidene er også lakkert i sort.

Innvendig sitter du i sportslige sorte skinnseter med kontrastsøm, mens du hører på rock’n roll fra det eksklusive musikkanlegget fra Shaker Pro. Anlegget har 12 høyttaler og en subwoofer på 8 tommer.

Ford Mustang Blue Edition er mer klassisk og kommer med i øyenfallende grabberfarger og sporty signaturstriper i sort, i tillegg til 19″ aluminiumsfelger i sort.

Modellen leveres med både 5,0 liter V8 på 421 hk eller 2,3 liter EcoBoost med 317 hk. Man kan velge manuell eller automatisk girkasse.

– Ford Mustang står allerede i dag frem i mengden på veier rundt i Europa. Med de nye modellene vil enda flere snu seg etter en Mustang. Special Edition-utgaver har vært en viktig del av ikonets historie i 50 år. Nå kan også europeiske kunder få ta del i dette, sier adm. dir. i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Forrige artikkelMotorsport: Kris Meeke vinner Rally Mexico
Neste artikkelTest: Dacia Duster 1,5 dCi 4×4