Hjem Nyheter Nyheter: Spesialutgaver av Ford Mustang

Nyheter: Spesialutgaver av Ford Mustang

Av Vegar Bjørge

Ford Mustang er en av Europas mest solgte sportsbil, og har nå fått noen kule spesialutgaver. Ford Mustang Black Shadow Edition byr på unike sorte designdetaljer i tillegg til spesielle 19 tommers aluminiumsfelger.

Black Shadow Edition kommer i fargene Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue. Denne spesialutgaven kommer med 5,0 liter V8 på 421 hk og du kan velge mellom manuell eller automatisk girkasse.

For å skille modellen fra andre Mustanger har Ford farget ponny logoen på GT-grillen sort. Over panseret og langs sidene går det sorte striper, og 5,0 liters emblemet på sidene er også lakkert i sort.

Innvendig sitter du i sportslige sorte skinnseter med kontrastsøm, mens du hører på rock’n roll fra det eksklusive musikkanlegget fra Shaker Pro. Anlegget har 12 høyttaler og en subwoofer på 8 tommer.

Ford Mustang Blue Edition er mer klassisk og kommer med i øyenfallende grabberfarger og sporty signaturstriper i sort, i tillegg til 19″ aluminiumsfelger i sort.

Modellen leveres med både 5,0 liter V8 på 421 hk eller 2,3 liter EcoBoost med 317 hk. Man kan velge manuell eller automatisk girkasse.

– Ford Mustang står allerede i dag frem i mengden på veier rundt i Europa. Med de nye modellene vil enda flere snu seg etter en Mustang. Special Edition-utgaver har vært en viktig del av ikonets historie i 50 år. Nå kan også europeiske kunder få ta del i dette, sier adm. dir. i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.