Hjem Nyheter Konseptbiler: Rolls Royce 103 EX

Konseptbiler: Rolls Royce 103 EX

Av Vegar Bjørge

En selvkjørende Rolls Royce med design som kunne hatt hovedrollen i hvilken som helst sci-fiction film er også en hyllest til BMW sitt 100 års jubileum. Rolls Royce 103 EX er en fremtidstudie, eller kanskje et resultat av en designers verste mareritt. Utseendet er i hvert fall diskuterbart å få vil kalle den vakker.

Viion 100 Next-konseptet mangler ratt og Eleanor, den virtuelle verten, har tatt over styringen og gir de reisende den komforten de måtte ønske. De vil også bli guidet til bestemmelsesstedet på best og sikrest mulig måte.

Noe av designperlens (det var kanskje å ta i) detaljer vil vi finne igjen på kommende modeller fra Rolls Royce. Om det blir de 28″ store hjulene, de futuristiske skjermene eller den ganske generøse avstanden til veibanen vites ikke.