Hjem Nyheter Motorsport: Dennis Olsen imponerer i Tyskland

Motorsport: Dennis Olsen imponerer i Tyskland

Av Vegar Bjørge

Østfoldingen Dennis Olsen fikk en drømmestart i den tyske Porsche Carrera Cupen. Det første løpet i serien gikk lørdag ettermiddag og Dennis tok en sterk andre plass. På søndag i helgens andre løp, tok han en ny imponerende pallplass da han kjørte i mål som nummer tre.

– Det har gått over all forventning denne helgen. Teamet har jobbet glimrende gjennom hele helgen og alt har fungert helt perfekt, sier Dennis.

På fredagens trening var han raskest av samtlige, og tidskjøringen gikk også strålende. Tredje startposisjon på lørdag og fjerde på søndag må være godkjent. En fører foran ham fikk en straff, så dermed kunne Dennis starte fra tredje posisjon også på søndag.

-Jeg hadde en bra start i begge løpene, og i det første løpet klarte jeg å plukke en plass i starten. I det andre løpet klarte jeg også å holde godt press og kom nesten forbi en bil, men det ble til slutt litt for trangt, sier han.

Med de to pallplasseringene sørget Dennis for å bli beste «rookie», altså førsteårsfører, i begge løpene. Sven Müller vant begge løpene. Han er også en Porsche juniorfører, men har rukket å kjøre to sesonger i serien allerede.

Neste løpshelg for Dennis og Porscheførerne er 6. – 8 mai på Hockenheim. De som følger med vet at DTM også kjører denne helgen. Porsche Carrera Cup Deutchland er en supportserie til DTM, så det er ingen tvil om at østfoldingen har en perfekt arena å vise seg fram på. Selv etter helgens gode resultater har han fortsatt samme mål som tidligere.

-Planen er fortsatt den samme – nemlig å lære mest mulig, avslutter han.