Av Vegar Bjørge

Citroen inngår et samarbeid med Rip Curl og C4 Cactus blir tøffere sammen med det australske merket som er best kjent for surfere. I tillegg selger de klær og utstyr for fritid og vinteraktiviteter. Crossoveren C4 Cactus Rip Curl har blitt tøffa opp og har fått Grip Control, som skal gjøre den bedre tilpasset for en aktiv livsstil.

Grip Control introduseres i modellene PureTech 110 og BlueHDi 100 i kombinasjon med manuell girkasse. Med en avansert anti-sklifunksjon innebygget i ESP-systemet gir Grip Control muligheter for kjøring på nye steder. 5 innstillinger kan velges, Standard, Sand, Off-road,Snø og ESP off.

Bilen skiller seg ut både utvendig og innvendig i fra standard modell. Utvendig blir speilhus og takbøyler hvite, og dekor med geometriske mønster på fremskjermen farges også hvitt. Det toppes med Rip Curl logo ved A- og C-stolpen. Terreng-looken forsterkes med en aluminiumsgrå skliplate i front.

5 farger er tilgjengelig fra start; olivenbrun, sort obsidian, rød aden, sølv aluminium og perlemorhvit. Baltic blue blir farge nummer seks og kommer i slutten av året. Man kan velge 4 forskjellige farger på Air Bumps og dermed skulle mye være lagt til rette for å personalisere bilen sin etter eget ønske.

Innvendig får C4 Cactus Rip Curl detaljer i oransje på setebelter, sømmer på dørmatter og rundt høyttalerne. Citroen C4 Cactus Rip Curl er i Norge mot slutten av året.

Forrige artikkelNyheter Genéve: Renault Scenic
Neste artikkelNyheter Geneve: Toyota C-HR, Hilux og Proace vises