Hjem Nyheter Nyheter: Kia Sorento Varebil

Nyheter: Kia Sorento Varebil

Tekst og foto: David K Andersen

Vi ble imponert av nye Kia Sorento da vi testet den tidligere i sommer. Nå kommer den som varebil.

Les Sorento-testen her

Kia i Norge har en stund jobbet for å få på plass varebilversjon av Sorento. Nå er den klar, ombyggingen skjer i Norge. -Dette er et interessant marked, og vi er glade for at Sorento nå er godkjent som varebil og klar for salg, sier Trond Eriksen, produkt- og salgsdirektør i Kia Bil Norge. Han fortsetter: -Kundene får her en bil med godt design og mye utstyr. I tillegg til god plass, som er viktig for kundene av denne typen biler, vil Sorento varebil også være konkurransedyktig priset.

Det ser det ut til at Eriksen har rett i, Sorento på grønne skilt kommer i to utgaver, Active og Exclusive. Begge har 200 hk dieselmotor og firehjulsdrift som standard. Active manuell starter på 439 900 inkl mva, mens Active automat går for 459 900 og Exclusive for 529 900.

Begge er godt utstyrt, men Exclusive byr på litt ekstra med kameraer rundt hele bilen, adaptiv cruise, automatisk bakluke med mer.

Enten man er lei av å humpe rundt i en tradisjonell varebil og ønsker å koste på seg noe ekstra, eller man rett og slett ikke trenger mer enn to seter i bilen, burde Sorento på grønne skilt være noe å satse på!