Av Vegar Bjørge
Foto: Jaguar

Så er årets store begivenhet i gang for alle sykkelfans, og de begynner det å bli mange av. Jeg har alltid vært fasinert av dette sykkelløpet som samler verdens kanskje største atleter. Selvfølgelig er det også noen juksemakere med, og det er kanskje det som har gjort dette rittet så populært blant oss vanlig dødelige. Jeg har likevel hatt interesse for noe annet enn bare sykkellistene. Nemlig alle de følgebilene man finner rundt deltageren. I år kommer vi til å få se Jaguar sin nye SUV som følgebil for SKY-laget. Dette er spesielt for denne bilen er enda ikke presentert, så den som kjører i Tour de France er en prototype. Debuten finner først sted i høst på Frankfurt-utstillingen.

F-Pace kommer til å bli Jaguar sin første SUV og dermed er de sent i gang i et marked som har eksplodert det siste 10-året. Vi vil nok anta at denne modellen kommer til å være storselgeren hos den engelske produsenten. Vi gleder oss til å følge Tour de France med spenning og holde et ekstra godt øye med SKY-lagets nye stjerne: Jaguar F-Pace!

I fjor var det XFR-S SportBrake som var SKY sin store stjerne

Forrige artikkelNyheter: Audi A4
Neste artikkelPrøvekjøring: Honda HR-V