Hjem Nyheter Nyheter: BMW M3 og M4

Nyheter: BMW M3 og M4

Av David K Andersen

Nå som 3-serie coupe ikke lenger heter 3-serie coupe, men 4-serie hos BMW, blir det både M3 og M4 når vi i dag ser de første bildene av siste skrik fra M-avdelingen. Med de nye modellene er V8eren borte og 6eren tilbake. Denne gang med dobbelturbo, 431hk og 550 newtonmeter. Det er 150nm mer enn i forrige modellen det. Girkassen er enten en vanlig manuell, eller en 7-trinns twinclutchkasse som på BMW språk heter DKG. 0-100 går på 4,1 sekunder og toppfarten er begrenset til 250 km/t. Synes du det er for sakte, kan du bestille bilen med Drivers Package, og da er fartssperren på 280 istedet! Forbruket har gått betydelig ned og er oppgitt til 0,83 på blandet kjøring. I morgen kommer de offisielle bildene, men her er en forsmak.