Hjem BMB-BLOGGEN Webtips: Speedhunters

Webtips: Speedhunters

Av David K Andersen

Speedhunters er noe så rart som en fotoblogg om bil med formålet å være et trend- og kulturbarometer. Jeg skal forklare hva det betyr, men la meg først si at resultatet er enestående. Her finner du verdens beste bilder av verdens fineste biler. Eller noe sånt.

Opplegget består i at et antall fotojournalister reiser verden rundt og tar bilder og lager fotohistorier på alt fra billøp og biltreff, offisielle og uoffisielle, til enkelte biler modifisert eller ikke. Her dekkes eksempelvis de norske Gatebil arrangementene, streetmeets i Tokyo, drifteløp i USA, LeMans, WRC, osv osv. Resultatet er at man fanger opp bilkultur fra hele kloden. Hva som skjer, hva som er hot, hva som er de nye trendene og hva folk er opptatt av når det gjelder bil rundt omkring. Bak siden, står spill-giganten EA Games, som blant annet leverer Need for Speed spillene. Og der ligger poenget: Gjennom denne bloggen, får man kunnskap som gjør at man kan utvikle nye generasjoner av spillet på en måte som gjør det fremtidsrettet på en unik måte. De jobber også sammen med utøvere og sponser blant annet vår egen Fredric Aasbø

Hvis du tror du har sett mye hotte biler, men aldri vært på Speedhunters, kan du bare tro om igjen. Denne siden er helt fantastisk. Bilene er noe for seg selv, foto prestasjonene kanskje ennå bedre. Sammen blir det uansett krutt. Det er bare å lene seg tilbake og nyte.

Bil og Motor Bloggen har fått lov til å låne bilder, sjekk dem ut og klikk videre til www.speedhunters.com !